Contact

Wil je ons het hemd van het lijf vragen of wil je ons in het assortiment? stuur ons dan een bericht.

Eerst ff snacken?

Vraag een
proefbox aan!

De verpakkingen van alle snacks bij elkaar.

What the faq

Is het gezond?

Laten we heel eerlijk zijn rauwe groente is altijd gezonder, maar is het net zo lekker? We zijn en blijven een snack! Maar, met een doosje van onze snacks zit je wel al op je dagelijkse portie groente.

No items found.
Kan ik dit zelf niet maken?

Absoluut kan dat, maar wie wil nou niet een snack binnen 10 minuten op tafel! En die benefits niet te vergeten natuurlijk. Met onze snacks neem je sowieso je verantwoordelijkheid door minder kilometers te vreten. En een kleine waarschuwing als je de maisribs toch zelf wil maken, denk om je vingers!

No items found.
Wat zijn de voedingswaardes?

Per 100 gram

Cauliflowerpower

Energie
604 KJ / 144 KCAL
Vetten
waarvan verzadigd
10,4 gr
0,7 gr
Koolhydraten
waarvan suikers
14,9 gr
1,7 gr
Eiwitten
3,3 gr
Zout
1,2 gr

Per 100 gram

A-maize-ing ribs

Energie
342 KJ / 81,3 KCAL
Vetten
waarvan verzadigd
3,1 gr
0,5 gr
Koolhydraten
waarvan suikers
11,4 gr
7,9 gr
Eiwitten
2.5 gr
Zout
0 gr

Per 100 gram

Funkyfunghi

Energie
567 KJ / 135 KCAL
Vetten
waarvan verzadigd
8,6 gr
0,4 gr
Koolhydraten
waarvan suikers
14,3 gr
1,3 gr
Eiwitten
2,3 gr
Zout
1,6 gr
Wat zijn de allergenen?

Dit verschil per snack, maar de A-maize-ing ribs zijn volledig allergenen vrij.

De Cauliflowerpower en FunkyFunky bevatten beide tarwe en gluten.

No items found.
Waarom is de verpakking in de horeca van plastic, dat is toch helemaal niet duurzaam?

‘Plastic is niet duurzaam’, is voor ons iets te kort door de bocht. Wij hebben ons gestort op het project een duurzame plastic zak! In de voedingsindustrie worden standaard drie plastic families gebruikt: PE, PP en PET. Als je een verpakking opbouwt uit dezelfde familie dan is deze 100% ready to recycle.

Wanneer er verschillende families met elkaar gecombineerd worden, bijvoorbeeld PP en PE dan is deze moeilijker of niet recyclebaar. Het combineren van families wordt vaak gedaan om een bepaalde look en feel neer te zetten. Maar tegenwoordig zijn er veel technieken om diezelfde look en feel neer te zetten binnen één plastic familie.

Nu horen we je denken: waarom geen gerecycled plastic voor de verpakking?? Voor eten en drinken mag je alleen maar werken met nieuw plastic wat nog niet de productielocatie verlaten heeft. Het is belangrijk om te weten wat er in aanraking is geweest met het plastic om zo veiligheid te garanderen.

En plastic zorgt in the end voor minder voedselverspilling! Best wel wat benefits dus! Toch kiezen nog steeds veel bedrijven voor het combineren van families, 2/3 van de plastic verpakkingen in de supermarkt en groothandels zijn zelfs helemaal niet recyclebaar.

Dus voedingsindustrie, we can do better right? Hou het lekker binnen de familie zouden wij zeggen want ook met een volledig recyclebaar materiaal kun je een kick ass verpakking maken.

No items found.
Hoe is SNACKWITHBENEFITS eigenlijk ontstaan en wie zitten er achter?

SNACKWITHBENEFITS is ontstaan aan de keukentafel bij Renco Schipper en Margje Pijpker met niet meer dan alleen een krokante bloemkoolroos vers uit het frituurvet. Na een knapperige hap was het vuur aangewakkerd, want wat nou als je en lekker kan snacken en ook nog eens je verantwoordelijkheid kan nemen? Dat is dan toch een snack with benefits? En met een eindeloos aanbod van groente van dichtbij kwam daar al heel snel het merk SNACKWITHBENEFITS boven. Benieuwd hoe Renco en Margje de wereld beter snacken? Check hier ons verhaal.

No items found.