CTA

Join the
Movement

Onze snacksin jouw zaak?
Hand met schaaltje snacks
Testimonials

Geloof hen

Ron Simpson

Foto van Ron Simpson

"Cauliflowerpower is lekker, duurzaam en plantbased. Beste uitvinding sinds avocado’s!"

Maartje Nelissen

Foto van Maartje Nelissen

"Met deze snack scoor je op alle fronten. Smaak, verhaal en duurzaamheid."

Wichert van Rijn

Foto van Wichert van Rijn

"Stuk voor stuk heerlijke ‘’snacks’’ with Benefits! We serveren ze met trots in onze zaken."

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de snacks het beste bereiden?

Bereid onze snacks direct vanuit de vriezer op jouw favoriete manier. Heb je nog een wel een frituurpan thuis? Zet deze dan op 175 graden, de cauliflowerpower is binnen 5 minuten klaar. De funkyfunghi na 3 en de a-maize-ing ribs na 2 minuten.

Heb je een airfyer? No worries, we’ve got your back! Verwarm deze voor op 200 graden. Beide de cauliflowerpower en de funkyfunghi zijn na 10 minuten klaar en de a-maize-ing ribs na 8 minuten. Deze bereiding is gebaseerd op een Philips Airfryer XL, het kan dus afwijken bij andere merken.

Geen van beide? De oven kan ook! Verwarm deze voor op 220 graden en al je snacks zijn binnen 15 minuten klaar. Let op, bereid de snacks op een ovenrek zonder bakplaat en gebruik geen bakpapier. Zo wordt alles lekker krokant. Wil je geen vieze oven? Leg dan een bakplaat met wat bakpapier op de bodem van de oven en plaats het ovenrek in het midden van de oven.

Hoe kan ik het beste mijn SNACKWITHBENEFITS bewaren?

Onze snacks bewaar je in de vriezer op -18 graden, zo kan je ze lekker lang bewaren en hoef je niks weg te gooien! Pak een portie uit het doosje en doe de rest weer in de vriezer, maar je mag natuurlijk ook alles in één keer op eten 😉

Waarom is niet ieder snackie even groot?

Ieder roosje, zwammetje en ribbetje is uniek, net zoals wij met elkaar, we love them in all shapes and sizes. Wij werken namelijk altijd met een heel stukje groente en niet met een gemalen en geperst product. Hierdoor is niet ieder stukje even groot. Dus heb je een mini of joekel te pakken? Zie het als dat ene verdwaalde gekrulde frietje tussen je gewone friet, da’s toch een fijne verrassing!

Waar kan ik een SNACKWITHBENEFITS kopen?

Je vindt ons al op veel verschillende plekken in zowel doe horeca als in de (online)supermarkt. Voor de horeca zijn we verkrijgbaar bij Bidfood, Sligro, Hanos, Makro, Horesca en VHCJongens BV. Online vind je ons bij Crisp in Nederland en België en op AH.nl.

Liever zelf je doosje snacks halen? Dit kan bij 400 AH winkels.

Kan ik dit opnieuw invriezen?

Na ontdooien kan je onze snacks niet opnieuw invriezen. Dus heb je snackies over.. bel je vrienden en snack lekker samen 😊

Hoeveel snacks hebben jullie nou zelf al opgegeten?

Om tot DE perfecte snack te komen moet het door een kritisch panel beoordeeld worden en dat zijn we zelf. Daardoor hebben wij al meer dan 50 versies van de cauliflowerpower gegeten voordat het roosje in een doosje ging. En nog steeds proeven we onze snacks soms wel drie keer per week. Want we blijven nog altijd bezig om de aller aller aller lekkerste snack te maken. Wil jij onderdeel zijn van ons snackpanel? Stuur ons dan een berichtje!

Nog meer vragen? Deze vind je op de contact pagina.

Is het gezond?

Laten we heel eerlijk zijn rauwe groente is altijd gezonder, maar is het net zo lekker? We zijn en blijven een snack! Maar, met een doosje van onze snacks zit je wel al op je dagelijkse portie groente.

Kan ik dit zelf niet maken?

Absoluut kan dat, maar wie wil nou niet een snack binnen 10 minuten op tafel! En die benefits niet te vergeten natuurlijk. Met onze snacks neem je sowieso je verantwoordelijkheid door minder kilometers te vreten. En een kleine waarschuwing als je de maisribs toch zelf wil maken, denk om je vingers!

Wat zijn de voedingswaardes?
Wat zijn de allergenen?

Dit verschil per snack, maar de A-maize-ing ribs zijn volledig allergenen vrij.

De Cauliflowerpower en FunkyFunky bevatten beide tarwe en gluten.

Waarom is de verpakking in de horeca van plastic, dat is toch helemaal niet duurzaam?

‘Plastic is niet duurzaam’, is voor ons iets te kort door de bocht. Wij hebben ons gestort op het project een duurzame plastic zak! In de voedingsindustrie worden standaard drie plastic families gebruikt: PE, PP en PET. Als je een verpakking opbouwt uit dezelfde familie dan is deze 100% ready to recycle.

Wanneer er verschillende families met elkaar gecombineerd worden, bijvoorbeeld PP en PE dan is deze moeilijker of niet recyclebaar. Het combineren van families wordt vaak gedaan om een bepaalde look en feel neer te zetten. Maar tegenwoordig zijn er veel technieken om diezelfde look en feel neer te zetten binnen één plastic familie.

Nu horen we je denken: waarom geen gerecycled plastic voor de verpakking?? Voor eten en drinken mag je alleen maar werken met nieuw plastic wat nog niet de productielocatie verlaten heeft. Het is belangrijk om te weten wat er in aanraking is geweest met het plastic om zo veiligheid te garanderen.

En plastic zorgt in the end voor minder voedselverspilling! Best wel wat benefits dus! Toch kiezen nog steeds veel bedrijven voor het combineren van families, 2/3 van de plastic verpakkingen in de supermarkt en groothandels zijn zelfs helemaal niet recyclebaar.

Dus voedingsindustrie, we can do better right? Hou het lekker binnen de familie zouden wij zeggen want ook met een volledig recyclebaar materiaal kun je een kick ass verpakking maken.

Hoe is SNACKWITHBENEFITS eigenlijk ontstaan en wie zitten er achter?

SNACKWITHBENEFITS is ontstaan aan de keukentafel bij Renco Schipper en Margje Pijpker met niet meer dan alleen een krokante bloemkoolroos vers uit het frituurvet. Na een knapperige hap was het vuur aangewakkerd, want wat nou als je en lekker kan snacken en ook nog eens je verantwoordelijkheid kan nemen? Dat is dan toch een snack with benefits? En met een eindeloos aanbod van groente van dichtbij kwam daar al heel snel het merk SNACKWITHBENEFITS boven. Benieuwd hoe Renco en Margje de wereld beter snacken? Check hier ons verhaal.

Footer

More than
a snack

Wij maken ultiem lekkere plant-based snacks gemaakt met groente van dichtbij zonder een alternatief te zijn. Snacken doe je samen en daarom zijn we er voor iedereen, van carnivoor tot tofu fanaat. Zo kan jij samen onbekommerd genieten van onze snacks. Da’s zeker een feestje waard.
Een vrouw met krullen die een snack eet
Twee handen die een a-maize-ing rib vasthouden zodat deze een hartje vormen.
Een man die een grote hap neemt van een a-maize-ing rib.
Een hand die een mooi opgemaakte snacks vasthoudt.